torstai 14. tammikuuta 2016

Uusi vuosi, vanhat jutut..

Yritetäänpäs näin uuden vuoden kunniaksi aktivoitua taas blogin päivityksessä. Viime vuonna tuli kierreltyä näyttelykehiä Simon kanssa ihan kiitettävästi ja vieläpä menestyksekkäästi, virallinen tittelirivistö kirjoitetaan nykyään POHJ MVA FI MVA SE MVA DK MVA LT MVA Mymini's Finnish Edition. Ja myös C.I.B-anomus on vetämässä :) Niinhän se on, että nälkä kasvaa syödessä, joten suunnitelmissa muutama maa lisää tälle vuodelle ;) Dani huilatkoon vielä hetken, mutta eiköhän sekin nähdä sitten vetsku-kehissä. Dani steriloitiin jokin aika sitten, kun en sillä enää pentuja teetä ja on nyt huoleton poikien kanssa. Basti täytti viime syyskuussa jo 14v, mutta vielä mennä porskuttaa vanhuuden vaivoista huolimatta. Cosmokin täytti jo 10v, ja se asustelee nykyään mummon kaverina.


Näyttelyvuosi 2016 aloitettiin Simon ja seuraneiti-Saimin kanssa Tartosta viime viikonloppuna. Lauantaina Simo pu1 sert ROP ja Saimi pn1 sert VSP :) Molemmista tuli siis Viron muotovaliot :) Sunnuntaina Simo pu2 ja Saimi pn1 ROP :) Aivan huikea viikonloppu! Kiitos Riikka ja Mari Saimin lainasta :)

Simo pöydällä.

Saimi (Tairngire Scarlet Red) pöydällä.





Parin vuoden tauon jälkeen toiveissa olisi seuraava pentue nyt keväällä/alkukesästä :) Mutta lisätietoja tästä sitten myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti